Virhe 80A40014 ilmenee Xbox-konsolissa Microsoft-tiliin liittyvän ongelman vuoksi

Tilisi on estetty Jos sinulla on ongelmia konsoliin kirjautumisessa, lisätietoja on murretun tilin ratkaisussa.

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään profiiliisi Xbox One- tai Xbox 360 -konsolissa:

Sorry, something's wrong with your Microsoft account. (Microsoft-tilissäsi on ongelma. Ohjeet saat osoitteesta https://account.live.com.)

Virhekoodi: 80A40014

Tämä saattaa tarkoittaa, että Microsoft-tilisi käyttö on petosten tai väärinkäytön välttämiseksi tilapäisesti estetty, sillä tililläsi on havaittu roskapostia tai petollista toimintaa.

Ratkaisut

Tilisi eston poistamiseksi sinun on vahvistettava tilin omistajuus.

Ratkaisu 1: Poista tilin esto verkossa

1. Siirry osoitteeseen https://account.live.com.
  2. Kirjaudu sisään estetylle tilille Microsoft-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  3. Sinua pyydetään vahvistamaan tilisi omistajuus antamalla meidän lähettää suojauskoodi suojaukseen liittyväksi yhteydenottotavaksi valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Valitse jokin avattavassa valikossa olevista vaihtoehdoista.
  4. Kirjoita saamasi suojauskoodi sille varattuun kenttään.
  5. Vaihda pyydettäessä salasana.
  6. Tarkista tilisi ja varmista, että siihen ei ole tehty muutoksia.

Tarvitset uuden salasanan kirjautuaksesi sisään Xbox-konsoliin.

Ratkaisu 2: Korvaa vanhentuneet suojaukseen liittyvät yhteystiedot

Jos et pystynyt vaihtamaan salasanaasi, koska et pysty käyttämään tilisi suojaukseen liittyviä yhteystietoja, toimi seuraavasti:

1. Valitse avattavasta valikosta En voi käyttää mitään näistä vaihtoehdoista.
  2. Anna Microsoft-tili, jonka haluat palauttaa.
  3. Anna sähköpostiosoitteesi.
  4. Valitse Jatka.
  5. Vahvista henkilöllisyytesi antamalla mahdollisimman paljon tietoja itsestäsi Microsoft-tilin palautussivulla.
  6. Vie prosessi loppuun seuraamalla ohjeita.
  7. Tarkista tilisi ja varmista, että siihen ei ole tehty muutoksia.

Poista profiilisi kaikista Xbox 360 -konsoleista, joihin se on mahdollisesti tallennettu. (vain Xbox 360)

Kun olet poistanut tilisi eston, sinun on petosten (tai muun väärinkäytön) välttämiseksi poistettava profiilisi kaikista Xbox 360 -konsoleista, joihin se on mahdollisesti tallennettu.

1. Kirjaudu sisään millä tahansa xbox.com-sivulla, kuten tällä sivulla, napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä.
  2. Valitse Oma tili.
  3. Valitse Tietosuoja, perhe ja foorumit ja sitten Xbox 360 -profiilin suojaus.
  4. Valitse KÄYTETYT KONSOLIT -kohdassa Edellytä profiilin lataamista.
  5. Palaa konsoliin ja yritä kirjautua uudelleen sisään.