Virhe 876C0002 ilmenee, kun yrität kiinnittää kohteen aloitusnäyttöön

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität kiinnittää pelin tai sovelluksen aloitusnäyttöön:

Virhe 876C0002

Tämä tarkoittaa, että emme pystyneet määrittämään pyytämääsi kiinnitystä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla seuraavia ratkaisuja ja sitten määrittämällä kiinnityksen uudelleen.

Ratkaisu 1: Varmista, että olet kirjautunut sisään konsoliisi

Perehdy Xbox Onen kirjautumisratkaisuun ja varmista, että olet kirjautunut sisään konsoliin.

Ratkaisu 2: Testaa Xbox Live -yhteys

Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Vieritä Asetukset-kohtaan ja valitse Kaikki asetukset.
  3. Valitse Verkko-kohdasta Verkkoasetukset.
  4. Valitse Testaa verkkoyhteyttä. Jos yhteystesti onnistuu, konsolisi muodostaa yhteyden Xbox Liveen.