Virhe 876C0100 ilmenee, kun yrität katsella videota Xbox Onella

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität katsella videosisältöä Xbox Onella:

876C0100

Useimmissa tapauksissa tämä virhe johtuu tilapäisestä yhteysvirheestä. Voit yleensä ratkaista ongelman odottamalla muutaman minuutin ja yrittämällä uudelleen.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Odota ja yritä sitten uudelleen

Odota muutama minuutti ja yritä sitten toistaa video uudelleen.

Ratkaisu 2: Testaa yhteys

Jos edellinen ratkaisu ei toiminut, käynnistä modeemi tai reititin uudelleen ja testaa Xbox Live -palvelun yhteys. Toimi näin:

1. Käynnistä verkkolaite, kuten modeemi tai reititin, uudelleen.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse Asetukset ja sitten Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko-kohdasta Verkkoasetukset.
  5. Valitse Yksityiskohtaiset verkkotiedot. Jos pakettihäviö on yli viisi prosenttia, kokeile Xbox Onen hitausongelman ratkaisua.