Virhe 87DD0006 ilmenee, kun yrität kirjautua Xbox Liveen Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen Xbox One -konsolilla:

87DD0006

Tämä saattaa tarkoittaa, että palvelussa oli käyttökatko juuri ennen kuin yritit kirjautua sisään.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-05-24T14:02:03.2733514+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

Palauta Xbox One -konsolin välimuisti toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan. Jos konsoli on jumissa, suorita laitekäynnistys huomautuksen ohjeiden mukaan.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.