Virhe 87DE0003 ilmenee, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa:

87DE0003

Tämä tarkoittaa, että Xbox ei löytänyt käyttöoikeustietoja tämän nimikkeen kaupasta.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-08-21T05:51:13.1958519+00:00
Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-08-21T05:51:13.1958519+00:00

Ratkaisu 2: Testaa verkkoyhteys

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko ja sitten Verkkoasetukset.
  5. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos et näe konsolin Internet-yhteyden vahvistavaa sanomaa, suorita ongelman vianmääritys noudattamalla Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisun ohjeita.

Ratkaisu 3: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.