Virhe 87DE2714 ilmenee, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen

Näet seuraavan virheen, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen:

Virhe 87DE2714

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox One -konsoli ei pystynyt tarkistamaan pelin tai sovelluksen käyttöoikeutta. Näin voi käydä, jos et ole kirjautunut sisään Xbox Liveen.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-08-23T22:19:05.8671024+00:00

Ratkaisu 2: Kirjaudu Xbox Liveen käyttämällä tiliä, jolta olet ostanut pelin

Varmista, että olet kirjautunut sisään Xbox Live -tiliin, jolta olet ostanut pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolilla. Tarkista myös, että olet muodostanut yhteyden Xbox Live -palveluun.

Voit testata yhteyden seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko-kohdasta Verkkoasetukset.
  5. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos testi vahvistaa, että yhteys on muodostettu, yritä käynnistää nimike uudelleen.

Ratkaisu 3: Määritä Xbox One -konsoli Xbox-kotikonsoliksi

Xbox Live -palvelu on poissa toiminnasta, palvelu ei ehkä pysty tarkistamaan digitaalisesti ostetun pelin tai sovelluksen käyttöoikeutta. Voit korjata tämän ongelman määrittämällä Xbox One -konsolin Xbox-kotikonsoliksi.

Huomautus Voit määrittää Xbox-kotikonsoliksi vain yhden konsolin.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Mukauttaminen -kohdasta Oma Xbox-kotikonsoli.
  5. Tarkista tiedot ja tee jokin seuraavista:
    • Määritä konsoli Xbox-kotikonsoliksi valitsemalla Tee tästä Xbox-kotikonsolini.
    • Poista määritys valitsemalla Tämä ei ole Xbox-kotikonsolini.