Virhe 87DE271F ilmenee, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen:

Virhe 87DE271F

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Ostit ja latasit pelin, mutta et ole muodostanut yhteyttä Xbox Live -palveluun ja kirjautunut sisään.
  • Toinen perheenjäsen on ostanut ja ladannut pelin, mutta hän ei ole kirjautunut sisään Xbox One -konsoliin.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-07-25T00:21:22.7644537+00:00
Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-07-25T00:21:22.7644537+00:00

Ratkaisu 2: Olet itse ostanut ja ladannut pelin

Jos näet tämän virheen ja olet ostanut pelin itse, varmista, että olet muodostanut yhteyden Xbox Live -palveluun ja kirjautunut sisään.

Ratkaisu 3: Pelin on ladannut toinen perheenjäsen

Jos pelin on ostanut toinen perheenjäsen eikä peliin ole hankittu konsolikohtaista käyttöoikeutta, tee jokin seuraavista:

• Pelin ostaneen perheenjäsenen on kirjauduttava sisään Xbox One -konsoliin.
  • Pelin ostanut henkilö voi määrittää konsolin kotikonsolikseen. Lisätietoja on ohjeartikkelissa Tietoja Koti-Xbox-asetuksesta.