Virhe 87E00007 ilmenee, kun käynnistät latautumassa olevan pelin tai sovelluksen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen:

87E00007

Tämä saattaa tarkoittaa, että käynnistettävän pelin tai sovelluksen päivitystä asennetaan edelleen.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-02-20T07:21:02.4473765+00:00
Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-02-20T07:21:02.4473765+00:00

Voit tarkistaa yksityiskohtaisen tilan myös Xbox Live -tilasivulta.

Ratkaisu 2: Tarkista Omat pelit ja sovellukset -kohdan varoitukset

1. Siirry aloitusnäyttöön kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
    Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  3. Etsi nimike ja katso, näetkö sovellusta koskevan varoituksen tai edistymispalkin.
  4. Kun asennus on suoritettu loppuun, yritä käynnistää nimike uudelleen.