Virhe 87E00008 ilmenee, kun käynnistät pelin Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin, kun käynnistät Xbox One -pelin:

87E00008

Tämä saattaa tarkoittaa, että peli ei asentunut oikein tai että sen päivitys on odottamassa. Näin saattaa käydä myös silloin, jos peliä on siirretty tallennuslaitteiden välillä tai jos se on käynnistetty päivityksen asennuksen aikana.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-01-21T09:32:06.5868670+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista, onko pelillä odottavaa päivitystä

1. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta ja avaa Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit.
  3. Etsi peli, jota yrität pelata.

Jos peliruutu näkyy himmennettynä ja siinä näkyy edistymispalkki, päivitystä asennetaan. Odota, kunnes prosessi on suoritettu loppuun. Näet peliruudun oikeassa yläkulmassa *-kuvakkeen, kun peli on päivitetty.

Yritä käynnistää peli uudelleen. Jos peli ei käynnisty, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Yritä käynnistää peli uudelleen.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta. Yritä käynnistää peli uudelleen.

Ratkaisu 4: Asenna peli uudelleen

Kun asennat pelin uudelleen, konsoliin tallennettu peli korvataan ja päivitys käynnistetään, jos se on tarpeen. Asensitpa pelin levyltä tai Xbox-kaupasta, sinun on ensin poistettava pelin aikaisemmin asennetun version asennus. Voit poistaa pelin asennuksen seuraavasti:

1. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta ja avaa Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit.
  3. Valitse peli, jonka haluat asentaa uudelleen.
  4. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Poista asennus.

Asenna tämän jälkeen peli uudelleen asettamalla levy laitteeseen tai lataamalla peli Xbox-kaupasta. Jos haluat ladata pelin uudelleen, hae se kaupasta, valitse se ja valitse sitten Install (Asenna).

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.