Virhe 87E0000F ilmenee, kun lataat peliä tai sovellusta Xbox Oneen

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ladata ja asentaa peliä tai sovellusta Xbox Livestä Xbox One -konsoliin:

87E0000F

Tämä virhe voi tarkoittaa jotakin seuraavista:

• Xbox One -konsoliin ei ole asennettu uusinta päivitystä.
  • Xbox Live -palvelu ei tilapäisesti ole käytettävissä.
  • Konsolilla on ongelmia yhteyden muodostamisessa Xbox Live -palveluun.
  • Lataaminen on ehkä keskeytettävä ja peli tai sovellus on ladattava uudelleen.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista järjestelmäpäivitykset
Jos kohtaat ongelmia, kun yrität ladata Xbox One -pelin tai -sovelluksen, sinun on ehkä päivitettävä konsolisi. Jos haluat muodostaa yhteyden Xbox Liveen, sinulla on oltava uusin konsoliohjelmisto. Myös uudet pelit saattavat vaatia päivityksen, ennen kuin niitä voi pelata.
Voit tarkistaa järjestelmäpäivitysten saatavuuden seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Asetukset ja sitten Kaikki asetukset.
  3. Valitse Järjestelmä.
  4. Valitse Konsolin tiedot ja päivitykset.

Jos päivitys on saatavilla, se näkyy ensimmäisen sarakkeen lopussa. Muussa tapauksessa näet sanoman No update available (Päivityksiä ei ole saatavilla).

Huomautus Järjestelmäpäivitysten toimintatapa vaihtelee Xbox One -konsolin virtatilan mukaan. Lisätietoja Xbox Onen virtatila-asetuksista ja niiden toiminnasta järjestelmäpäivitysten kanssa on ohjeaiheessa Tietoja Xbox One -järjestelmäpäivityksistä.

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-08-23T07:14:17.2316969+00:00

Ongelma koskee seuraavia ympäristöjä:

Xbox 360, Xbox One, Xbox Windows 10:ssä, Xbox muissa laitteissa

Ongelma koskee seuraavia palveluita:

Kirjautuminen Xbox Liveen

Viimeisin päivitys

Oliko sinulla kirjautumisessa Xbox Liveen ongelmia? Meillä on ilo ilmoittaa, että ongelma on korjattu, ja kaikki toimii taas normaalisti. Xbox-jäsenet, kiitämme teitä kärsivällisyydestänne ongelman korjauksen aikana.

Haluatko saada ilmoituksen, kun tämä toiminto on taas käytettävissä?

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-08-23T07:14:17.2316969+00:00

Ratkaisu 3: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun
Jos olet aiemmin voinut muodostaa yhteyden Xbox Liveen nykyisellä konsolilla ja verkkokokoonpanolla, mutta se ei enää onnistu, yritä testata Xbox Live -yhteyttä.
Jos et voi muodostaa yhteyttä Xbox Liveen, ensimmäinen vaihe on suorittaa Xbox One -konsolin verkkoyhteystesti ongelman tunnistamiseksi. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset-näytön oikealta puolelta Testaa verkkoyhteyttä.

Jos et voi muodostaa yhteyttä Xbox Liveen, testi ilmoittaa, missä kohdassa yhdistämisprosessia virhe ilmeni. Se kertoo myös sen, minkä tyyppinen virhe on kyseessä. Ota nämä tiedot ylös ja yritä ratkaista ongelma Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisulla.

Ratkaisu 4: peruuta ja lataa sovellus tai peli uudelleen
Vaihe 1: Peruuta lataus
Nykyisen latauksen peruuttaminen on helppoa. Toimi näin:

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
  2. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Omat pelit ja sovellukset. Valitse Jono.
  3. Korosta käynnissä oleva lataus tai asennus.
    Huomautus Käynnissä olevien latausten kohdalla näkyy edistymispalkki niitä vastaava pelin tai sovelluksen ruudun alareunassa.
  4. Paina Xbox One -ohjaimen valikkopainiketta  .
  5. Valitse Peruuta.

Vaihe 2: Lataa peli tai sovellus uudelleen
Jos haluat ladata pelin tai sovelluksen uudelleen, hae se Xbox-kaupasta, valitse se ja valitse sitten Asenna. Voit ladata sisällön uudelleen myös vierittämällä Omat pelit ja sovellukset -valikossa oikealle Valmis asennukseen -kohtaan.