Virhe 87E00010 ilmenee, kun kopioit tai siirrät peliä tai sovellusta Xbox Onessa

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität kopioida tai siirtää peliä tai sovellusta Xbox One -konsolissa:

87E00010

Ratkaisu

Ratkaise virhe poistamalla pelin tai sovelluksen asennus ja asentamalla se uudelleen, ennen kuin yrität kopiointia tai siirtämistä uudelleen:

Poista pelin tai sovelluksen asennus

1. Aloita aloitusnäytöstä. (Siirry aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta.)
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  3. Korosta sisältö, jonka asennuksen haluat poistaa.
  4. Paina ohjaimen valikkopainiketta.
  5. Valitse Hallitse sovellusta tai Hallitse peliä.
  6. Korosta sovelluksen tai pelin nimi ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta uudelleen.
  7. Valitse Poista asennus.

Asenna peli tai sovellus uudelleen

1. Vieritä aloitusnäytössä alas ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Vieritä oikealle Valmiina asennukseen -osaan.
  3. Valitse peli tai sovellus lataamista ja uudelleenasennusta varten.
  4. Kun peli tai sovellus on asennettu uudelleen, yritä sen kopioimista tai siirtämistä uudelleen.