Virhe 8B100041 ilmenee, kun avaat Xbox One -sovelluksen

Näet seuraavan virheen, kun yrität avata Xbox One -sovelluksen:
8B100041
Tämä tarkoittaa, että sovellusta ei pystytty lataamaan Xbox One -konsoliin.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Kirjaa kaikki käyttäjät ulos

Kirjaa kaikki käyttäjät konsolista ulos. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta.
  2. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  3. Vieritä oppaan yläosassa olevaan Kirjaudu sisään -kohtaan.
  4. Valitse profiili, jolla on kirjauduttu sisään konsoliin.
  5. Valitse Kirjaudu ulos.
  6. Toista nämä toimet jokaisen konsoliin kirjautuneen profiilin osalta.
  7. Kirjaudu sisään Xbox Live -profiiliisi ja yritä avata Xbox One -sovellus uudelleen.

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

Jos edellinen ratkaisu ei toiminut, yritä käynnistää konsoli uudelleen. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
    Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Kirjaudu sisään Xbox Live -profiiliisi ja yritä avata Xbox One -sovellus uudelleen.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.