Virhe ACC1310 ilmenee, kun käytät Microsoft-tiliäsi kirjautuaksesi Xbox One -konsoliin

Näet seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität käyttää Microsoft-tiliäsi kirjautuaksesi Xbox One -konsoliin.

• ACC1310
  • There was a problem, but it should work if you try again. (Ilmeni ongelma, mutta kaiken pitäisi toimia, jos yrität uudelleen.)

Tämä tarkoittaa, että sisäänkirjautumisprosessissa ilmeni ongelma.

Ratkaisut

Voit korjata ongelman painamalla langattoman Xbox One -ohjaimen Xbox-painiketta ja yrittämällä sitten kirjautua profiiliisi uudelleen sisään.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.