Virhe ACC1320 ilmenee, kun kirjaudut Microsoft-tilisi avulla Xbox Oneen

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun kirjaudut Microsoft-tilisi avulla Xbox One -konsoliin:

• ACC1320
  • There was a problem, and we can’t continue. (Ilmeni ongelma, emmekä pysty jatkamaan.)

Tämä tarkoittaa, että sisäänkirjautumisprosessissa ilmeni ongelma.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on yritettävä kirjautua Microsoft-tiliisi uudelleen sisään.

1. Paina Xbox-painiketta .
  2. Valitse näytön vasemmasta yläkulmasta Sign In (Kirjaudu sisään), valitse sisäänkirjautumiseen käytettävä tili ja valitse sitten Sign In (Kirjaudu sisään).
  3. Valitse sisäänkirjautumiseen käytettävä tili ja sen jälkeen Choose this person (Valitse tämä henkilö).