Virhe ACC5000 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox One -konsoliin

Saat seuraavan virheen ja sanoman, kun kirjaudut sisään Xbox One -konsoliin:

ACC5000

There’s a problem with the birthdate on your Microsoft Account. To fix it, sign into account.live.com, then choose Edit personal info. (Microsoft-tililläsi annetussa syntymäajassa on ongelma. Korjaa se kirjautumalla sisään osoitteessa account.live.com ja valitsemalla Muokkaa omia tietoja.)

Tämä tarkoittaa, että rekisteröity syntymäaikasi on virheellinen.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on päivitettävä Microsoft-tililläsi annetut syntymäaikatiedot.

Huomautus Henkilökohtaisia tietoja voidaan muuttaa vain aikuisten tileillä. Lapsitileillä tämä ei ole mahdollista.

1. Kirjaudu ongelmallisella tilillä sisään osoitteessa account.live.com.
  2. Valitse Muokkaa omia tietoja ja korjaa syntymäaikatiedot.
  3. Valitse Tallenna.

Sinun on sijaintisi mukaan odotettava 1–2 tuntia, ennen kuin uudet tiedot päivitetään koko järjestelmään.