Virhe CP405 ilmenee, kun päivität maksutavan suojauskoodin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität päivittää maksutavan suojauskoodin:

CP405

The security code wasn't correct. See how it's written on your credit card, and enter it again. (Suojauskoodi oli virheellinen. Tarkista, miten se on kirjoitettu luottokorttiin, ja anna se uudelleen.)

Ratkaisu

Voit korjata tämän ongelman tarkistamalla, että suojauskoodi on annettu oikein. Jos se on virheellinen, tarkista, miten se on kirjoitettu luottokorttiin, ja anna se sitten uudelleen. Voit tarkistaa tiedot (tai muuttaa niitä) siirtymällä Maksutavan muuttaminen -kohtaan, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Maksutavan päivittäminen ja toimimalla ohjeiden mukaan.