Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Virhe E101 ilmenee, kun yrität päivittää Xbox One -konsolin ohjelmiston

Näet jonkin seuraavista virhekoodeista, kun yrität päivittää konsolin ohjelmiston:

  • E101
  • E101 xxxxxxxx xxxxxxxx

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman Xbox One -järjestelmäpäivitysratkaisun avulla:

  1. Siirry Xbox One -järjestelmäpäivitysratkaisuun.
  2. Valitse Saan virhesanoman tai virhekoodin.
  3. Valitse Saan virhekoodin.
  4. Vieritä näytössä alas ja valitse E101 XXXXXXXX XXXXXXXX.
  5. Päivitä konsoli toimimalla vaiheessa 4 annettujen ohjeiden mukaan.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe E101 ilmenee, kun yrität päivittää Xbox One -konsolin ohjelmiston" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu