Virhe PBR141078 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox One -konsolista

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun ostat sisältöä Xbox One -konsolista:

Error PBR141078 (Virhe PBR141078)
We couldn’t get authorization for this. Try a different or new way to pay. If you have more questions, ask your bank. (Emme saaneet valtuutusta tälle. Kokeile toista tai uutta maksutapaa. Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä pankkiin.)

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Ota yhteyttä rahalaitokseen

Ota yhteyttä luottokorttiyritykseen tai pankkiin ja selvitä tilisi ostorajoitukset. Kysy myös, voiko maksutavalla tehdä verkko-ostoksia.

Ratkaisu 2: Käytä toista maksutapaa

Voit lisätä maksutavan siirtymällä ohjeaiheeseen Maksutavan muuttaminen, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Lisää maksutapa ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.

Voit lisätä uuden maksutavan Xbox One -konsolista noudattamalla seuraavia vaiheita:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdassa Maksaminen ja laskutus.
  5. Valitse Lisää maksutapa.