Virhe PBR40195 ilmenee, kun lisäät maksutavan Xbox One -konsolissa

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität lisätä maksutavan Microsoft-tiliisi Xbox One -konsolissa:

Virhe PBR40195
This payment option is used on as many accounts as it's allowed to be. Remove it from those accounts and try again, or add a different payment option. (Tätä maksutapaa käytetään jo niin monella tilillä kuin se on sallittua. Poista se kyseisiltä tileiltä ja yritä uudelleen tai lisää toinen maksutapa.)

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Poista maksutapa joltakin toiselta tililtä

Jos sinulla on useita tilejä, poista tämä maksutapa vähintään yhdeltä toiselta tililtä. Siirry ohjeaiheeseen Maksutavan poistaminen, valitse näytön vasemmalta puolelta Poista maksutapa ja toimi sitten ohjeiden mukaan.

Yritä sitten lisätä maksutapa taas alkuperäiseen tiliin valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Lisää maksutapa ja toimimalla ohjeiden mukaan.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Muun kuin Xbox-tilauksen maksutapojen hallinta Xbox Onessa.

Ratkaisu 2: Yritä käyttää toista maksutapaa

Siirry ohjeaiheeseen Maksutavan päivittäminen, valitse näytön vasemmalta puolelta Päivitä maksutapa tai Lisää maksutapa ja toimi sitten ohjeiden mukaan.