Virhe PBR41080 ilmenee, kun yrität ostaa tilauksen Xbox One -konsolista

Näet seuraavan virheen ja sanoman, kun yrität ostaa uuden tilauksen Xbox One -konsolista:

Virhe PBR41080
If you want to change the way you pay for your subscription, you can change the payment option for your current one, rather than buying a new subscription.
(Jos haluat muuttaa tilauksen maksutapaa, voit muuttaa nykyisen tilauksen maksutapaa uuden tilauksen ostamisen sijaan.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että yrität ostaa uuden tilauksen käyttämällä uutta maksutapaa, joka vastaa tilillä olevaa nykyistä maksutapaa, tai nykyiselle tilauksellesi on asetettu käyttörajoitus laskun maksamatta jättämisen vuoksi.

Ratkaisut

Voit ratkaista tämän ongelman päivittämällä tilauksen maksutavan.

1. Siirry selaimella Oma tili -sivulle.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään sillä Microsoft-tilillä, jota haluat muuttaa.
    Huomautus Sinua voidaan pyytää antamaan suojauskoodi, jotta pääset käyttämään tiliäsi.
  3. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  4. Jos sinulla on tilaukseesi liittyvä erääntynyt maksu, valitse Seuraava maksu -kohdasta Maksa nyt ja päivitä sitten maksutapa toimimalla ohjeiden mukaan.
  5. Jos et näe Maksa nyt -vaihtoehtoa Seuraava maksu -kohdassa, valitse Maksutapa -kohdasta Vaihda maksutapaa ja päivitä sitten maksutapa toimimalla ohjeiden mukaan.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.