Virhe PBR42710 ilmenee, kun ostat tilauksen Xbox One -konsolista

Näet seuraavan virheen ja sanoman, kun ostat tilauksen Xbox One -konsolista:

• Virhe PBR42710
  • To change how you pay, go to xbox.com/accounts or Settings>Subscriptions on your Xbox One. If you used your Microsoft account to pay, you can’t switch to a different payment option. (Jos haluat muuttaa maksutapaa, siirry osoitteeseen xbox.com/accounts tai valitse Xbox One -konsolista Asetukset > Tilaukset. Jos käytit maksamiseen Microsoft-tiliä, maksutapaa ei voi muuttaa.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että yrität ostaa uuden tilauksen, joka vastaa tyypiltään tilillä olevaa nykyistä maksutapaa. Tämä tilaus on jo tililläsi.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Voit lisätä uuden maksutavan toimimalla tietokoneella seuraavien ohjeiden mukaan. Lisätietoja on ohjeaiheessa Maksutavan lisääminen Xbox Live -tiliin.

Huomautus Älä kokeile näitä vaiheita mobiililaitteella, koska käytettävät tiedot eivät välttämättä näy oikein.

1. Siirry Xbox.comin Oma tili -sivulle.
  2. Jos et ole jo kirjautunut sisään, anna Microsoft-tilisi tiedot (sähköpostiosoite ja salasana) ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Huomautus Varmista, että kirjaudut päivitettävään Xbox-tiliin liitetyllä Microsoft-tilillä. Jos et tiedä Microsoft-tiliäsi tai salasanaasi, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin selvittäminen.

4. Valitse Payment & billing (Maksaminen ja laskutus) ja sitten Manage payment options (Maksutapojen hallinta).
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Valitse Lisää uusi luottokortti. Anna luottokortin tiedot.
    • Valitse Maksa PayPalilla. Lisää aiemmin luotu PayPal-tili tai luo uusi noudattamalla ohjeita. PayPal ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

6. Valitse Next (Seuraava). Näet sivun, jolla voit tarkistaa laskutustietosi.
  7. Vahvista, että tiedot ovat oikein, ja valitse sitten TALLENNA TIEDOT. Jos muita muutoksia ei tarvitse tehdä, napsauta ympyröityä X-merkkiä sivun oikeassa yläkulmassa.

Ratkaisu 2: Lisätietoja Xbox One -konsolin maksutapojen päivittämisestä on ohjeaiheessa Maksutavan lisääminen Xbox Live -tiliin.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.