Virhe PBR75550 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox One -konsolista

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun ostat sisältöä Xbox One -konsolista:

PBR75550 We couldn't get authorization for this.
    Try a different or new way to pay. If you have more questions, ask your bank. (Emme saaneet valtuutusta tälle. Kokeile toista tai uutta maksutapaa. Jos sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä pankkiin.)

Tämä tarkoittaa, että ostettavalle sisällölle valtuutusta haettaessa ilmeni ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Ota yhteyttä rahalaitokseen

Ota yhteyttä luottokorttiyritykseen tai pankkiin ja selvitä tilisi ostorajoitukset. Kysy myös, voiko maksutavalla tehdä verkko-ostoksia.

Ratkaisu 2: Lisää maksutapa

Voit tehdä tämän siirtymällä ohjeaiheeseen Maksutavan muuttaminen, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Lisää maksutapa ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.