Virhe PBR9000 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox One -konsolista

Näet seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox One -konsolista:

• PBR9000
  • Olet saavuttanut Xbox-kaupan päivittäisen ostosrajoituksen.

Tämä saattaa tarkoittaa, että olet saavuttanut tilisi päivittäisen ostosrajoituksen. Se voi tarkoittaa myös, että laskutustiedot ovat virheelliset tai puutteelliset.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Odota vuorokausi
Jos olet ostanut sisältöä äskettäin, odota vuorokausi ja yritä sitten ostoa uudelleen.

Ratkaisu 2: Tarkista laskutustietosi
Virhe saattaa myös tarkoittaa, että laskutustietoja on lisättävä tai päivitettävä. Toimi näin:

1. Paina valikkopainiketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus.
  4. Valitse Lisää laskutustietoja tai Muuta laskutusosoitetta.
  5. Anna tai päivitä laskutustietosi.