Virhe PBR9002 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox Onesta

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox One -konsolista:

PBR9002

Your purchase can't be completed with this payment option. Try a different or new way to pay. (Ostostasi ei voi suorittaa tällä maksutavalla loppuun. Kokeile toista tai uutta maksutapaa.)

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma lisäämällä Microsoft-tiliisi uusi maksutapa ja suorittamalla sitten ostos uudella maksutavalla uudelleen. Apua saat siirtymällä ohjeaiheeseen Maksutavan lisääminen, valitsemalla näytön vasemmalta puolelta Lisää maksutapa ja toimimalla sitten ohjeiden mukaan.