Virhe PBR9039 ilmenee, kun jaat Xbox One -konsolista tehdyn ostoksen maksun

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität jakaa Xbox One -konsolista tehdyn ostoksen maksun:

PBR9039

There's a problem using this credit card to split the payment. Choose a different credit card, or add a new one. (Maksua tällä luottokortilla jaettaessa ilmeni ongelma. Valitse toinen tai lisää uusi luottokortti.)

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma lisäämällä Microsoft-tiliisi uusi maksutapa ja suorittamalla sitten ostos uudella maksutavalla uudelleen. Siirry ohjeaiheeseen Maksutavan muuttaminen, valitse näytön vasemmalta puolelta Maksutavan lisääminen ja toimi sitten ohjeiden mukaan.