Sovellus ei käynnisty Xbox Onessa

Kun käynnistät sovelluksen Xbox Onessa, näet muutaman sekunnin ajan käynnistyskuvan, ennen kuin palaat aloitusnäyttöön.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Käynnistä sovellus uudelleen

Voit ratkaista ongelman sulkemalla sovelluksen ja käynnistämällä sen uudelleen:

1. Jos sovellus on käytettävissä aloitusnäytössä (suuressa keskiruudussa tai yhdessä neljästä ”viimeksi käytettyjen sovellusten” ruudusta), korosta ruutu ohjaimella (mutta älä valitse sitä).
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta.
  1. Jos vaihtoehto Lopeta on käytettävissä, valitse se. (Jos se ei ole käytettävissä, sovellus ei ole käynnissä.)
  2. Kun olet varma, että sovellus on suljettu, käynnistä se uudelleen valitsemalla se viimeksi käytettyjen sovellusten ruudusta tai Omat pelit ja sovellukset -kohdasta.

Jos sovellus ei käynnisty, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Yritä käynnistää sovellus uudelleen.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta. Yritä käynnistää sovellus uudelleen.

Ratkaisu 3: Poista sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen

Jos ongelma ei ole edelleenkään ratkennut, yritä poistaa sovelluksen asennus ja asentaa se uudelleen. Toimi näin:

1. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta ja avaa Omat pelit ja sovellukset painamalla A-painiketta.
  2. Korosta sisältö, jonka asennuksen haluat poistaa.
  3. Paina ohjaimen valikkopainiketta.
  4. Valitse Poista asennus.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.