Olemassa olevan Skype-tilin yhdistäminen Microsoft-tiliin

Yleiskuvaus

Jos olet Skypen nykyinen käyttäjä, sinun on ehkä yhdistettävä Skype-tilisi Microsoft-tiliisi, jotta voit käyttää Skype-sovellusta Xbox One -konsolissa.

Ratkaisu

Tarvitset Skype-tilin, jotta voit käyttää Skype-sovellusta Xbox One -konsolissa. Voit yhdistää olemassa olevan Skype-tilin Microsoft-tiliisi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
  2. Valitse Skype-sovellus.
  1. Valitse Sign in (Kirjaudu sisään) ja kirjaudu sitten sisään olemassa olevaan Skype-tiliisi.
  2. Näyttöön tulee kehote It’s time to merge. (On aika yhdistää). Valitse Merge (Yhdistä).
  1. Prosessin suorittaminen voi kestää useita minuutteja. Kun se on suoritettu, näet sanoman All done! Your Microsoft and Skype accounts have been successfully merged. (Kaikki valmista! Microsoft- ja Skype-tiliesi yhdistäminen onnistui.)
  1. Valitse Okay (OK).

Skype- ja Microsoft-tilisi on nyt yhdistetty.