Games with Gold Xbox Onen käyttäjille

Yleiskuvaus

Games with Gold tarjoaa sen ehdot täyttäville Xbox Live Gold -jäsenille maksuttomia Xbox One -pelejä. Tässä artikkelissa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Games with Gold -ohjelmasta.

Aiheet

Tarjous ja kelpoisuusehdot

Mikä on Games with Gold -ohjelma?

Haluamme kiittää Xbox Live Gold -jäseniä tarjoamalla heille joka kuukausi kaksi ladattavaa peliä ilmaiseksi. Xbox 360 -jäsenille tarkoitettu Games with Gold -ohjelma alkoi kesäkuussa 2013, ja sitä laajennetaan myös Xbox One -jäseniin kesäkuussa 2014.

Onko tämä tarjous tarkoitettu vain uusille jäsenille?

Games with Gold on tarkoitettu kaikille Xbox Live Gold -jäsenille. Jotta voit ladata maksuttomia pelejä, sinun on oltava Games with Gold -ohjelman piiriin kuuluvien pelien lunastushetkellä Xbox Live Gold -jäsen.

Onko Games with Gold -ohjelma käytettävissä omalla alueellani?

Games with Gold -ohjelma on käytettävissä seuraavissa maissa ja seuraavilla alueilla: Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Chile, Kolumbia, Tšekin tasavalta, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Hongkong, Unkari, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Japani, Korea, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Puola, Portugali, Venäjä, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Turkki, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

Entä jos minulla on 30 päivän Xbox Live Gold -luottokorttikokeiluversio?

Olet oikeutettu tarjoukseen. Sinulla on oltava voimassa oleva Xbox Live Gold -jäsenyys tai Xbox Live Gold -kokeiluversio, joka vaatii luottokortin.

Entä jos minulla on maksuton kokeiluversio ja päivitän Xbox Live Gold -tilaukseen kokeilujakson aikana maksuttoman pelitarjouksen hyödyntämiseksi? Saanko pelin?

Jos päivität Xbox Live Gold -tilaukseen maksuttoman kokeilujakson aikana, Xbox Live Gold -jäsenyytesi alkaa vasta maksuttoman kokeilujakson päättymisen jälkeen. Tämän vuoksi et ole oikeutettu lataamaan kulloinkin saatavilla olevaa maksutonta peliä ennen kokeilujakson päättymistä ja maksullisen jäsenyyden alkamista.

Jos lunastan Xbox Live Gold -kampanjakupongin, voinko ladata maksuttomia pelejä?

Et ole oikeutettu lataamaan maksuttomia pelejä. Sinulla on oltava voimassa oleva Xbox Live Gold -jäsenyys tai kokeiluversio, joka vaatii luottokortin.

Voiko lapsi ladata aikuisille tarkoitettua sisältöä Games with Gold -ohjelmassa?

Games with Gold -ohjelma huomioi Xboxin kaikki lapsilukkoasetukset. Lasten tileille määritetyt aikuisille tarkoitetun sisällön ostamista koskevat rajoitukset ovat voimassa myös Games with Gold -ohjelman nimikkeiden lataamisessa.

Pelit

Millaisia pelejä tämän kuukauden tarjoukseen kuuluu?

Lisätietoja tämän kuukauden peleistä saat osoitteesta xbox.com/live/games-with-gold.

Millaisia pelejä ohjelmassa on?

Pelit ovat suosittuja digitaalisia Xbox Live Arcade- ja Games on Demand -pelejä.

Mikä näiden pelien luokitus on?

Pelien luokitukset vaihtelevat.

Ilmoitetaanko pelien nimet ennen maksuttomia pelitarjouksia?

Pelien nimiä ei yleensä ilmoiteta ennakkoon.

Voinko pitää pelit?

Kyllä, ladattuasi pelit voit pitää ne.

Mitä tapahtuu, jos minulta jää peli lataamatta?

Kun maksuttoman pelin latausjakso on päättynyt, et valitettavasti voi enää palata lataamaan sitä.