Xbox Onen käytön aloittaminen

Mitä tarvitset

Tarvitset seuraavat neljä asiaa Xbox One -konsolin käytön aloittamiseen:

HDMI-television     |     Microsoft-tilin      |     Internet-laajakaistayhteyden     |     Xbox One -konsolin.

Kaksi helppoa vaihetta

Mitä muuta voin tehdä?

Siirtyminen Xbox 360:stä Xbox Oneen

Lisää Xbox One -lisävarusteita

Katso suoria tv-lähetyksiä OneGuiden avulla

Kun määrität Xbox One -konsolin käyttöösi ja muodostat Xbox Live -yhteyden, tietyt Xbox 360:ssä olevat tiedot ovat käytettävissä Xbox Onessa. Ota selvää, mitä siirretään.

Tee pelaamisesta entistä mukaansatempaavampaa, tarkempaa ja yhdistetympää Xbox Onen lisälaitteilla. Ota selvää, miten nämä laitteet tuovat esiin Xbox Onen parhaat uuden sukupolven ominaisuudet.

Xbox One tuo käyttöön uusia katselutapoja sekä helpottaa vaihtamista tv-ohjelmien ja pelien välillä. Ota selvää, miten voit käyttää näitä toimintoja.

Siirtyminen alkuperäisestä Xbox One -konsolista Xbox One S -konsoliin

Valmiiksi maksetun Xbox-koodin lunastaminen

4K-sisältö Xbox One S -konsolissa

Perehdy uuden Xbox One S -konsolin ominaisuuksiin, kuten 4K- ja Bluetooth-toimintoihin, jotka saat käyttöösi, kun päivität alkuperäisen Xbox One -konsolin.

Lue tietoja Xbox-lahjakortin, Xbox Live Gold -kortin tai muun valmiiksi maksetun koodin lunastamisesta Xbox Live -sisällön ostamiseksi.

Käyttämällä tuettua UHD-televisiota voit hyödyntää 4K-sisältöä. Lue kaikki tiedot.

Vihjeitä ja vinkkejä

Helppokäyttötoiminnot

Ota selvää, miten voit tehdä Xbox One -kokemuksestasi entistä vaivattomamman ja mukavamman näiden asetusten avulla.