Sovelluskanavien käyttäminen OneGuiden kanssa

Yleiskuvaus

Valituille sovelluksille, kuten Elokuvat ja tv-ohjelmat ja SkyDrive, tulee näkyviin lisää ohjelmatietoja OneGuide-sovelluskanavaluetteloon. Näissä sovelluksissa käytettävissä olevien sisältöjen kirjo ulottuu toimituksellisista sisällöistä henkilökohtaisiin suosikkeihin.

Tällä sivulla kuvataan, miten voit lisätä tilausvideosovelluksia OneGuiden sovelluskanavaluetteloon.

Sovellusten lisääminen sovelluskanavaluetteloon

Voit lisätä tilausvideosovelluksia OneGuiden sovelluskanavaluetteloon seuraavasti:

1. Vieritä aloitusnäytössä oikealle ja valitse näytön yläosasta OneGuide.
  2. Valitse App channels (Sovelluskanavat).
OneGuide-näyttö, jossa on korostettu App channels (Sovelluskanavat) -asetus
  1. App channels (Sovelluskanavat) -näytön Find Channels (Etsi kanavia) -kohtaan ilmestyy suosittujen kanavien luettelo.
    Huomautus Jos suosikkikanavaasi ei ole luettelossa, voit näyttää tuettujen sovelluskanavien täydellisen luettelon valitsemalla More app channels (Lisää kanavia).
Esimerkki App channels (Sovelluskanavat) -näytöstä, jossa on korostettu Hulu Plus -sovellus
  1. Kun olet löytänyt haluamasi sovelluskanavan, laajenna sovelluskanavan tarjoaja painamalla ohjaimen Y-painiketta .
App channels (Sovelluskanavat) -näytön Browse (Selaa) -valintaikkuna
  1. Vieritä sovelluksen logoruudun oikealla puolella olevan Tähti-kuvakkeen kohdalle ja lisää sitten sovelluskanava suosikkeihin painamalla ohjaimen A-painiketta .
App channels (Sovelluskanavat) -näytön Browse (Selaa) -valintaikkuna, jossa on korostettu Bravo Now -sovellus
  1. Palaa Apps channel (Sovelluskanava) -näyttöön painamalla ohjaimen B-painiketta . Uusi sovelluskanava ilmestyy App channel (Sovelluskanava) -näyttöön, jossa se on nopeasti käytettävissä.
App channels (Sovelluskanavat) -näyttö, jossa on korostettu More app channels (Lisää kanavia) -asetus