Xbox Onen liittäminen kotiteatterijärjestelmään TV-ohjelmien katsomiseksi

Osa Xbox Onen käytön aloittamista

Xbox Onen avulla voit integroida kaapeli-, satelliitti- ja antennitelevisiolähetykset erilaisiin kotiteatterijärjestelmäkokoonpanoihin. Perinteisestä konsolin määrityksestä poiketen televisiota integroitaessa on harkittava tavallista useampia asioita. Viihdejärjestelmän useimpien lisälaitteiden tapaan voit lisätä uuden laitteen monella tavalla, ja tarkat ohjeet vaihtelevat tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Tällä sivulla

Joitakin ohjeita

• Toimi suoraan. Liitä Xbox One suoraan televisioon, jos se on suinkin mahdollista.
  • Toimi yksinkertaisesti. Mitä yksinkertaisempaa asennustapaa käytät, sitä vähemmän ongelmia todennäköisesti ilmenee.

Perusasennus

Kaikkein suorin asennusvaihtoehto on liittää kaapeli- tai satelliittivastaanotin HDMI-kaapelilla Xbox Oneen ja sitten liittää Xbox One toisella HDMI-kaapelilla televisioon.

Huomautus Xbox One -konsolin kuvalähtönä on vain HDMI.

• Tämä on kaikkein suorin menetelmä, joka soveltuu parhaiten television kaiuttimia tai televisioon liitettyjä ulkoisia kaiuttimia käyttäviin viihdejärjestelmiin.
  • Tätä kokoonpanoa käytettäessä kotiteatterijärjestelmän on tuettava äänentoistoa HDMI-liitännän kautta.
Xbox One -konsoli on yhdistetty televisioon ja digiboksiin.

Huomautus Tätä kokoonpanoa käytettäessä Xbox Onen virta on aina kytkettävä kaapeli- tai satelliittivastaanottimen lähettämän Suora TV-lähetys -signaalin katselua varten. Jos haluat luoda tilanteen, jossa voit katsella televisiota Xbox OneGuiden kautta konsolin virran ollessa kytkettynä, mutta pystyt katsomaan televisiota myös konsolin virran ollessa katkaistuna, sinun on käytettävä kaapeli- tai satelliittivastaanottimen ja Xbox Onen välillä HDMI-jakajaa.

Tärkeää Edellä mainittua kokoonpanoa ei suositella myynnissä olevien HDMI-jakajien vaihtelevan laadun vuoksi. HDMI-jakajat voivat heikentää signaalia, aiheuttaa HDCP-virheitä ja johtaa muihin ongelmiin, jotka voivat vaikuttaa kuvan- ja äänenlaatuun sekä Xbox Onen OneGuide-toimintojen yleiseen käyttöön.

Perusasennus ääni- ja kuvavastaanotinta käytettäessä

Ääni- ja kuvavastaanotinta (A/V-vastaanotinta) käytettäessä paras ja suorin vaihtoehto on liittää laitteet peräkkäin:

1. Yhdistä digiboksin HDMI-lähtö Xbox Onen HDMI-tuloon.
  2. Yhdistä Xbox Onen HDMI-lähtö A/V-vastaanottimen HDMI-tuloon.
  3. Yhdistä A/V-vastaanottimen HDMI-lähtö television HDMI-tuloon.
Xbox One -konsoli on yhdistetty digiboksiin, ääni- ja kuvavastaanottimeen ja televisioon.

Huomautuksia

• Tämä vaihtoehto vaatii, että kaikki laitteet tukevat äänentoistoa HDMI-liitännän kautta.
  • Digiboksin tilaääntä ei siirretä Xbox Onen kautta.
  • Kun suoritat tällaisen perusasennuksen käyttämällä A/V-vastaanotinta, siirrät sekä äänen että kuvan toisen laitteen kautta. Laitteistosta riippuen äänessä tai kuvassa voi ilmetä viivettä.

Optisella liitännällä tai äänipalkilla varustettu äänivastaanotin

Tämä on hieman monimutkaisempi kokoonpano, joka voi vaatia HDMI-kaapeleiden lisäksi myös muita kaapeleita. Tätä vaihtoehtoa käytettäessä television digiboksilla tuotetaan täydellinen tilaääni. Kokoonpano sopii parhaiten vanhoille A/V-vastaanottimille, joissa ei ole HDMI-porttia tai jotka eivät tue äänentoistoa HDMI-liitännän kautta.

1. Yhdistä digiboksin HDMI-lähtö Xbox Onen HDMI-tuloon.
  2. Yhdistä Xbox Onen HDMI-lähtö television HDMI-tuloon.
  3. Yhdistä television äänilähtö HDMI-kaapeleilla tai optisilla S/PDIF-kaapeleilla äänipalkin äänituloon.
Xbox One on yhdistetty digiboksiin, äänipalkkiin ja televisioon.

Tilaäänen määrittäminen

Voit siirtää tilaääntä digiboksista televisioon tai A/V-vastaanottimeen suoraan Xbox One -konsolista. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse TV ja OneGuide.
  5. Valitse Audio ja video.
  6. Vaihda ääniasetus Stereo asetukseksi Surround-ääni.
  7. Valitse Käynnistä uudelleen nyt. Konsoli käynnistetään uudelleen, ja tilaäänen toisto konsolista televisioon tai A/V-vastaanottimeen otetaan käyttöön.