Television käyttäminen Xbox One S:n tai alkuperäisen Xbox Onen äänikomennoilla

Yleiskuvaus

Xbox Onen tapaan voit ohjata OneGuidea äänikomennoilla. Muista ottaa Kinect käyttöön ja kalibroida se ääntä varten. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kinect-sensorin mikrofonin kalibrointi.

Huomautuksia

• Voit tuoda käytettävissä olevien komentojen luettelon milloin tahansa näyttöön sanomalla ”Hey Cortana, what can I say?” (Hei Cortana, mitä voin sanoa?). Jos näytön oikeassa yläkulmassa ei näky mikrofonin kuvaketta, Xbox ei ole kuuntelutilassa. Siirrä konsoli kuuntelutilaan toistamalla ”Hey Cortana” (Hei Cortana) ennen komennon antamista.
  • Äänikomennot eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla. Luettelon Xbox Onen toiminnoista ja alueista, joilla toiminnot ovat käytettävissä, löydät ohjeaiheesta Xbox Onen ominaisuuksien saatavuus.

Äänikomennot

Toiminto

Sano…

Kohdassa...

Television katselu

Watch TV” (Katsele televisiota)

Missä tahansa

Television tai vastaanottimen äänen mykistäminen kokonaan

Mute” (Mykistä)

Missä tahansa

Television tai vastaanottimen mykistyksen poistaminen

Unmute” (Poista mykistys)

Missä tahansa

Äänenvoimakkuuden lisääminen

Volume up” (Lisää äänenvoimakkuutta)

Missä tahansa

Äänenvoimakkuuden vähentäminen

Volume down” (Vähennä äänenvoimakkuutta)

Missä tahansa

OneGuiden avaaminen

Show TV Guide” (Näytä TV-opas)

Live TV

Siirtyminen oppaassa ylöspäin numeroltaan pienempiin kanaviin

Page up” (Sivu ylös)

OneGuide

Siirtyminen oppaassa alaspäin numeroltaan suurempiin kanaviin

Page down” (Sivu alas)

OneGuide

Siirtyminen oikealle myöhempiä aikoja kohti

Later” (Myöhemmin)

OneGuide

Siirtyminen vasemmalle aikaisempia aikoja kohti

(Huomaa, että et voi siirtyä nykyistä aikaa aikaisemmaksi.)

Earlier” (Aikaisemmin)

OneGuide

Ohjelman valitseminen oppaasta

Ohjelman nimi (esimerkiksi NOVA)

OneGuide

Kanavan valitseminen oppaasta

Aseman nimi (esimerkiksi PBS)

OneGuide

Vaihtaminen korostetulle kanavalle

Watch this channel” (Katso tätä kanavaa)

OneGuide

Tietyn ohjelman tai kanavan katseleminen

Watch show or channel name” (Katso + ohjelman tai kanavan nimi)

OneGuide

Suosikkikanavien luettelon näyttäminen

Favorites” (Suosikit)

OneGuide

Viimeksi katsottujen kanavien näyttäminen

Recent channels” (Viimeksi katsotut kanavat)

OneGuide

Siirtyminen kanavalle

What’s on channel name?” (Mitä kanavalla tulee?)

OneGuide