Digitaalisen surround-äänen käyttöönotto Xbox Oneen liitetyssä televisiossa

Oletusarvoisesti Xbox One lähettää televisiolähetyksen äänen stereoäänenä surround-äänen eli tilaäänen sijaan.

Digitaalisen surround-äänen käyttöönotto:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä napauttamalla Xbox-painiketta .

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse TV ja OneGuide.
  5. Valitse Audio ja video.
  6. Vaihda ääniasetus Stereo asetukseksi Surround-ääni.
  7. Valitse Käynnistä uudelleen nyt. Konsoli käynnistetään uudelleen, ja tilaäänen toisto konsolista televisioon tai A/V-vastaanottimeen otetaan käyttöön.