OneGuiden ongelmien ilmoitustoiminnon käyttäminen Xbox Onessa

Voit nyt ilmoittaa OneGuiden ongelmista suoraan Xbox One -konsolista.

Ongelmat, joista voit tehdä ilmoituksen

Voit tehdä OneGuiden ongelmien ilmoitustoiminnolla ilmoituksen

• puuttuvasta TV-palveluntarjoajasta
  • puuttuvasta TV-kanavaluettelosta
  • puuttuvasta kanavasta
  • vääristä ohjelmatiedoista
  • väärästä kanavasta
  • ääniongelmasta
  • kuvaongelmasta
  • muista ongelmista.

OneGuiden ongelmien ilmoitustoiminnon käyttäminen

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
    Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse TV ja OneGuide.
  5. Valitse Vianmääritys.
  6. Select Raportoi OneGuide ongelma.
  7. Valitse Ilmoita ongelmasta digiboksissa tai Ilmoita ongelmasta USB TV-virittimessä.
Xbox Onen Raportoi OneGuide ongelma -näyttö
  1. Valitse Valitse yksi avataksesi ilmoitettavissa olevat ongelmat sisältävän avattavan valikon.
  2. Valitse avattavasta valikosta ongelma, josta haluat tehdä ilmoituksen.
Raportoi OneGuide ongelma -näytössä on korostettu Puuttuva TV-palveluntarjoaja -asetus.
  1. Valitse Seuraava.
Raportoi OneGuide ongelma -näytössä on korostettu Seuraava-painike.
  1. Kun olet valinnut ongelman, OneGuiden ongelmien ilmoitustoiminto pyytää sinua antamaan lisätietoja. Kun olet valmis, valitse Enter painamalla Xbox-ohjaimen valikkopainiketta .
Puuttuva TV-palveluntarjoaja -näytössä on ruutu TV-palveluntarjoajan antamista varten.
  1. Viimeistele raportti ja palaa edelliseen toimintoon valitsemalla Seuraava.
TV-palveluntarjoajan tiedot sisältävässä Raportoi OneGuide ongelma -näytössä on korostettu Seuraava-painike.