Kanavaluettelo tai ohjelmatiedot ovat virheelliset tai ne puuttuvat OneGuidesta

Joissakin tilanteissa Xbox One -konsolin Xbox OneGuide ei ehkä näy kanavavalikoimassa, se voi näyttää virheelliset tiedot tai se ei ehkä näytä mitään tietoja. Tämän syynä ovat yleensä virheelliset asetukset tai viive tietojen vastaanottamisessa Xbox Livestä.

Tärkeää Kanavatietojen tarkkuus vaihtelee kaapelikanavien tarjoajien jakamien julkisten kanavatietokantojen mukaan. Näiden kanavien päivittämisen ja paikallisiin kanavatietoihin tehtävien muutosten välillä voi esiintyä viivettä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Muodosta yhteys Xbox Liveen

Muodosta Xbox Live -yhteys OneGuiden kanavatietojen tarkastelua varten. Kanavatiedot eivät näy offline-tilassa.

Ratkaisu 2: Tarkista kaapeli- tai satelliitti-TV:n palveluntarjoajaasi asetukset

Xbox Onen on saatava oikeat tiedot TV-palveluntarjoajasta ja kanavavalikoimasta, jotta se pystyy täyttämään OneGuiden. Voit vahvistaa kanavatietosi seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse TV ja OneGuide.
  5. Valitse OneGuide.
Xboxin OneGuiden asetusnäyttö
  1. Tarkista OneGuiden tiedot (kuten postinumero, palveluntarjoaja ja valikoima), jotta TV-valikoimasi on varmasti oikein. Lisätietoja on ohjeaiheessa TV-lähetysten määrittäminen Xbox Onessa.
    Huomautus Tarkista TV-kanavaluettelo seuraavista sarakkeista yhteydestäsi riippuen:
    • HDMI
    • USB
    • Internet-TV
Xboxin OneGuiden asetusnäyttö, jonka HDMI-kohdassa on korostettu TV-kanavaluettelo-asetus

Ratkaisu 3: Tyhjennä OneGuide

Poista OneGuiden tiedot ja päivitä se uusimmilla tiedoilla Xbox Live -palvelusta seuraavasti. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse TV ja OneGuide.
  5. Valitse OneGuide.
  6. Valitse Tyhjennä OneGuide.
Xboxin OneGuiden asetusnäyttö, jonka Lisäasetukset-kohdassa on korostettu Tyhjennä OneGuide -asetus

Ratkaisu 4: Säädä kanavien suodatusasetuksia

Xbox One on ehkä määritetty suodattamaan joitakin kanavia tarkkuuden perusteella. Voit määrittää nämä suodatusehdot Asetukset-kohdassa. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse TV ja OneGuide.
  5. Valitse OneGuide.
  6. Valitsemalla Näytä kaikki HD- ja SD-kanavat voit varmistaa, että OneGuide sisältää kaikki kanavat. Lisätietoja on ohjeaiheessa OneGuiden mukauttaminen Xbox Onessa.
Xboxin OneGuiden asetusnäyttö, jonka HDMI-kohdassa on korostettu Näytä kaikki HD- ja SD-kanavat -asetus

Ratkaisu 5: Ilmoita puuttuvasta kanavasta OneGuiden ongelmien ilmoitustoiminnolla

Voit nyt ilmoittaa OneGuiden ongelmista suoraan Xbox One -konsolista. Lisätietoja on ohjeaiheessa OneGuiden ongelmien ilmoitustoiminnon käyttäminen Xbox Onessa.