TV-lähetykset tai OneGuidet vastaavat hitaasti komentoihin Xbox Onessa

Yleiskuvaus

TV ja OneGuide voivat joissakin olosuhteissa lakata vastaamasta komentoihin tai vastata niihin hitaasti. Esimerkiksi kanava voi vaihtua hitaasti, kuva voi jähmettyä tai laite ei vastaa äänikomentoihin.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia ratkaisuja tässä järjestyksessä.

Ratkaisu 1: Sammuta ja käynnistä Xbox One ja digiboksi

1. Katkaise ja kytke Xbox One -konsolin virta painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta kymmenen sekunnin ajan. Konsolin virta voi sammua pariksi–kolmeksi sekunniksi. Pidä painiketta kuitenkin painettuna täydet 10 sekuntia.
  2. Katkaise digiboksin virta ja irrota siitä kaikki johdot.
  3. Odota 30 sekuntia.
  4. Liitä digiboksi uudelleen.
  5. Paina Xbox One -konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta .
    Huomautus Jos et näe vihreää käynnistysanimaatiota, kun konsoli käynnistyy uudelleen, toista nämä vaiheet. Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes konsoli sammuu kokonaan.
  6. Kytke digiboksiin virta.

Ratkaisu 2: Kalibroi Kinect-sensori uudelleen

Jos OneGuide ei vastaa äänikomentoihin, yritä kalibroida Kinect uudelleen:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
    Huomautus
    Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet.
  5. Valitse Kinect.
  6. Valitse Kinect ei kuule minua.
  7. Kalibroi Kinectin äänisensori uudelleen huonetta ja kaiuttimia varten noudattamalla ohjeita.

Huomautus Vaikka Kinect olisi kalibroitu oikein, se ei välttämättä kuule ääntäsi kunnolla, jos television ääni on erittäin kovalla tai huoneessa on puhuvia ihmisiä. Muita Kinectiin liittyviä vianmääritysohjeita on ohjeartikkelissa Kinect-äänikomentoihin liittyvien ongelmien vianmääritys Xbox Onessa.

Ratkaisu 3: Tee laitteillesi infrapunaongelmien vianmääritys

OneGuide ei välttämättä vastaa komentoihin, jos se ei pysty kommunikoimaan kotiteatterilaitteistosi kanssa infrapunajatkokaapelien kautta. Tietoja infrapunaongelmien selvittämisestä on ohjeaiheessa OneGuidella ei voi ohjata televisiota, A/V-vastaanotinta tai digiboksia.