Lapsilukkoasetukset eivät vaikuta television katseluun Xbox Onen OneGuiden kautta HDMI-IN-liitännällä

Tärkeää

Xbox One -konsolin Privacy and online safety (Tietosuoja ja verkkoturvallisuus) -kohdassa määritetyt verkkoturvallisuusasetukset eivät vaikuta konsolin OneGuide-toiminnolla katsottuihin televisio-ohjelmiin.

Jos haluat rajoittaa OneGuidella katsottavissa olevaa sisältöä, sinun on käytettävä televisiopalveluntarjoajan toimittamia sisällön hallinta-asetuksia digiboksissa.