OneGuiden mukauttaminen Xbox Onessa

Yleiskuvaus

OneGuiden avulla voit katsella konsolilla suoria televisiolähetyksiä sekä samalla hyödyntää Xbox Onen sovelluksia ja toimintoja. Tällä sivulla kuvataan, miten voit mukauttaa OneGuiden, jotta löydät suosikkiohjelmasi, -kanavasi ja -suoratoistovideosovelluksesi helposti.

Tällä sivulla

Suosikkikanavien lisääminen ja katseleminen OneGuiden avulla

OneGuiden TV-ohjelmaluettelossa näet kaikki käytettävissä olevat kanavat TV-palvelintarjoajan ja kanavavalikoiman mukaan. Favorites (Suosikit) -toiminnolla voit luoda suosikkikanavien luettelon.

Voit lisätä suosikkikanavat seuraavasti:

1. Avaa OneGuide ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
  2. Valitse valikon TV listings (TV-ohjelmat) -osasta All channels (Kaikki kanavat).
  3. Kun löydät kanavan, josta pidät, valitse kanavan vierestä tähti. Voit poistaa suosikin valitsemalla tähden uudelleen.

Voit selata suosikkikanaviasi seuraavasti:

1. Avaa OneGuide ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
  2. Valitse valikon TV listings (TV-ohjelmat) -osasta Favorites (Suosikit).

Suoratoistovideosovellusten sisältöjen näyttäminen sovelluskanavien avulla

OneGuiden App channels (Sovelluskanavat) -toiminnon avulla voit tarkistaa käytettävissä olevat sovellukset. Löydät OneGuiden App channels (Sovelluskanavat) -toiminnon seuraavasti:

1. Avaa OneGuide ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
  2. Valitse valikon TV listings (TV-ohjelmat) -osasta App channels (Sovelluskanavat).

Lisätietoja on ohjeaiheessa Sovelluskanavien käyttäminen OneGuiden kanssa.

Suuri- tai normaalitarkkuuksisten kanavien suodattaminen

OneGuiden avulla voit suodattaa kanavat kanavamäärityksen perusteella. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta . Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä napauttamalla Xbox painiketta .

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse TV ja OneGuide.
  5. Valitse OneGuide.
  6. Valitse haluamasi vaihtoehto näytön ensimmäisessä sarakkeessa olevasta toisesta luettelosta:
    • Show all HD and SD channels (Näytä kaikki HD- ja SD-kanavat) näyttää kaikki kanavat niiden tarkkuuteen katsomatta.
    • Show HD channels only (Näytä vain HD-kanavat) torjuu kaikki SD-kanavat.
    • Hide SD duplicate channels (Piilota vastaavat SD-kanavat) piilottaa automaattisesti kaikki normaalitarkkuuksiset kanavat, joista on käytettävissä myös HD-versio.

OneGuide ja perheturva

OneGuide ei huomioi Xbox One -profiilissasi määritettyjä sisältörajoituksia. Jos haluat määrittää lapsilukkoasetukset televisiossa, sinun on tehtävä se kaapelidigiboksissa. Jos sinulla on kysyttävää, voit myös ottaa yhteyttä kaapeli- tai satelliitti-TV:n palveluntarjoajaan.

OneGuide suodattaa aikuisille tarkoitetut ohjelmat ja kuvaukset. Tämä asetus on kaikilla tileillä oletusarvoisesti käytössä. Voit tarkastella tai muuttaa tätä asetusta valitsemalla Settings (Asetukset) ja sitten Privacy and online safety (Tietosuoja ja verkkoturva).