TV-lähetysten määrittäminen Xbox One S -konsolissa tai alkuperäisessä Xbox One -konsolissa

Tämä sivu sisältää vaatimuksia OneGuiden käyttämiselle Xbox One S:llä tai alkuperäisellä Xbox Onella, jotta voit käyttää konsolillasi TV-palvelua. Mukana on myös ohjeet siihen, miten voit määrittää Xbox One S -konsolin tai alkuperäisen Xbox One -konsolin ohjaamaan televisiota, äänivastaanotinta ja digiboksia.

Kun käynnistät TV-sovelluksen ensimmäisen kerran, konsoli opastaa alla kuvattujen vaiheiden suorittamisessa. Jos haluat muuttaa aiemmin määrittämiäsi laiteasetuksia, valitse Live TV Setup Viihde-keskuksesta. Jos haluat muuttaa aiemmin määrittämiäsi laiteasetuksia, valitse Asetukset-kohdasta TV & OneGuide .

Huomautus OneGuiden kanavatiedot eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla. Voit silti katsella TV-ohjelmia Xbox Onen kautta HDMI-läpiviennin avulla, mutta TV-ohjelmaluettelot eivät näy OneGuidessa. Luettelo Xbox Onen toiminnoista ja alueista, joilla toiminnot ovat käytettävissä, on nähtävissä ohjeaiheessa Xbox Onen ominaisuuksien saatavuus.

Tällä sivulla

Vaatimukset

Jos haluat käyttää OneGuidea televisiossa ja Xbox Onessa, tarvitset:

• Kaapeli- tai satelliittidigiboksin, jossa on HDMI-lähtö, tai Xbox Onen USB-TV-virittimen.
  • Xbox Live -yhteyden, jotta voit ladata kanavatiedot OneGuideen.
  • Kinect-sensorin tai infrapunalähettimen kaapelin.

Konsolin liittäminen kotiteatteriin

Varmista ennen OneGuiden määrittämistä, että konsoli on liitetty kunnolla kotiteatterijärjestelmään ja että se voi vastaanottaa TV-lähetyksiä.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen liittäminen kotiteatterijärjestelmään TV-ohjelmien katsomiseksi.

TV-asetusten määrittäminen ensimmäistä kertaa

1. Valitse Viihde-keskuksesta TV-määritys. Sinulta kysytään sarja kysymyksiä television asetusten määrittämistä varten.
  2. Valitse Katso TV:tä Xboxilla -näytöstä Määritä digiboksisi tai Määritä USB-TV-virittimesi. Valinta määräytyy televisiosignaalin lähteen mukaan.
Katso TV:tä Xboxilla -näyttö, jossa on korostettu Määritä digiboksisi -asetus.
  1. Nyt katsotaan TV:tä -näytössä yritetään tunnistaa HDMI-tulosignaali. Jos TV-ruudun kuvassa näkyy HDMI-signaalin lähde, valitse jatkaaksesi seuraava ja siirry vaiheeseen 5. Jos HDMI-signaalin lähde ei tule näkyviin, siirry vaiheeseen 4.
Nyt katsotaan TV:tä -näyttö, jossa on korostettu Seuraava-painike.
  1. Jos HDMI-signaalin lähde ei näy televisioruudussa olevassa kuvassa, sinun on varmistettava, että konsoli vastaanottaa signaalin digiboksista:
Näytössä näkyy Etsitään TV-kuvaa -viesti sekä tietoja siitä, mitä pitää tehdä, jos TV-kuvaa ei löydetä ja näytetä.
    1. Varmista, että digiboksi on liitetty konsolin HDMI-porttiin HDMI-kaapelilla.
    2. Jos TV-lähetys ei tule Xboxin näyttöön muutaman sekunnin kuluessa, lisätietoja on ohjeaiheessa Näyttö on musta tai kuvanlaatu on heikko, kun katselet televisiota Xbox Onella.
    3. Kun TV-lähetys tulee näkyviin, valitse Seuraava.
  1. Valitse Määritetään OneGuiden asetukset -näytöstä Seuraava aloittaaksesi kaapeli- tai satelliitti-TV-yhtiön kanavaoppaan asetusten määrittämisen. Määritä konsolisi ohjaamaan kaapeli- tai satelliittidigiboksia toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.
Määritä OneGuide -asetus on korostettu Määritetään OneGuiden asetukset -näytössä.
    1. Anna postinumerosi ja valitse Seuraava, niin näyttöön tulevat oman alueesi TV-palveluntarjoajat.
    2. Valitse avattavasta valikosta oma kaapeli- tai satelliitti-TV-yhtiösi.

Huomautus Jos omaa palveluntarjoajaasi ei näy luettelossa tai jos katselet vain yleisiä TV-lähetyksiä, valitse Antenni ja paina sitten Seuraava.

3. Valitse TV-kanavavalikoimasi ja valitse sitten Seuraava.
    4. Anna kaapeli- tai satelliittidigiboksisi palveluntarjoaja.
    5. Jos konsoli tunnistaa tuotemerkin, näet sanoman ”Digiboksisi on määritetty”. Valitse Seuraava. Jos tuotemerkkiä ei tunnisteta, määritä konsolisi ohjaamaan digiboksia toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
    6. Jos prosessi onnistuu, näet sanoman ”Digiboksisi on määritetty”. Valitse Seuraava.
Näytössä näkyy Käynnistä TV, kun sanot ”Xbox virta päälle” -viesti sekä asetukset Ohita, Palaa takaisin ja Määritä, joka on korostettu.
  1. Voit määrittää kaikki kotiteatterijärjestelmän laitteet vastaamaan ”Hey Cortana, Xbox on” (Hei Cortana, Xbox päälle) -komentoon ja muihin äänikomentoihin määrittämällä Xbox One -konsoli ohjaamaan TV:tä pyydettäessä.

Huomautus Äänikomennot eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen ominaisuuksien saatavuus.

1. Jatka valitsemalla Turn on your TV when you say "Hey Cortana, Xbox on" (Käynnistä TV, kun sanot ”Hei Cortana, Xbox päälle”) -näytöstä Seuraava.
    2. Valitse yleisimpien toimittajien luettelosta oman TV:si valmistaja ja valitse sitten Seuraava. Jos valmistajaa ei näy luettelossa, valitse Tuotemerkkiäni ei näy ja syötä tuotemerkki manuaalisesti.
Näyttö, jossa näkyy Mikä on TV:si tuotemerkki? -viesti, ja avattava valikko on korostettu.
    1. Kun konsoli on tunnistanut TV:si, se yrittää seuraavaksi tunnistaa sen mallin lähettämällä sille sarjan komentoja. Kun se on suoritettu, näet sanoman ”OK, TV:si on määritetty”.
Näytössä näkyy Valmiina lähettämään MYKISTÄ-komennon televisioon -viesti, ja Lähetä komento -asetus on korostettu.
  1. Sinua pyydetään Valitse käynnistys asetus -näytössä valitsemaan, mistä näytöstä konsoli käynnistyy, kun se käynnistetään ensimmäisen kerran. Valitse jompikumpi kahdesta vaihtoehdosta ja jatka valitsemalla Seuraava :
    • Siirry aloitusnäyttöön. Tätä asetusta käytettäessä näyttöön tulee aloitusnäyttö, kun käynnistät konsolin ensimmäisen kerran.
    • Siirry TV:hen käynnistettäessä. Tätä asetusta käytettäessä näyttöön tulee suora TV-lähetys, kun käynnistät konsolin ensimmäisen kerran.

2. Lue tietonäytöistä, miten voit selata OneGuidea ja käyttää TV:tä Xbox Onessa mahdollisimman sujuvasti.

Huomautukset

• Jos TV-palveluntarjoajaasi ei näy luettelossa, se ei ehkä ole vielä yhteensopiva OneGuiden kanssa. Kanavavalikoima ja tarkat ohjelmatiedot eivät tällä hetkellä ole käytettävissä kaikilla alueilla.
  • Lisätietoja TV-palveluntarjoajan etsimisestä on TV-laitetietoja käsittelevillä keskustelupalstoilla.

Muutosten tekeminen myöhemmin

Voit muuttaa tekemiäsi määrityksiä helposti myöhemmin. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta . .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse TV & OneGuide.
  5. Päivitä asetukset, joita haluat muuttaa.

Television katseleminen OneGuiden avulla

Voit katsella televisiota OneGuiden avulla sanomalla ”Hey Cortana, watch TV” (Hei Cortana, katso TV:tä) tai valitsemalla Viihde-keskuksesta Suora TV-lähetys.

Lisätietoja OneGuiden käytöstä on ohjeaiheessa Television katseleminen Xbox Onen OneGuide-toiminnolla.