OneGuide ja digitaalinen videonauhuri

Yleiskuvaus

Xbox Onen OneGuidea ei ole suunniteltu ohjaamaan digitaalista videonauhuria. Sinulla on kuitenkin muutamia vaihtoehtoja:

• Voit käsitellä tallennuksiasi tai ajastaa uusia videonauhurin kaukosäätimellä.
  • Jos sinulla on Windows 10 -tietokone tai Windows 10 -puhelin, voit avata videonauhurin tai satelliitti-/kaapelidigiboksin kaikki valikot Xbox-sovelluksesta käyttämällä OneGuiden Etäohjaus-toimintoa.
  • Jos sinulla on Android- tai iOS-puhelin, voit avata videonauhurin tai satelliitti-/kaapelidigiboksin kaikki valikot SmartGlass-sovelluksesta käyttämällä OneGuiden Etäohjaus-toimintoa.

Xbox-sovelluksen Etäohjaus-toiminnon käyttäminen Windows 10:ssä

Ennen kuin voit käyttää OneGuiden Etäohjaus-toimintoa, sinun on yhdistettävä Xbox-sovellus ohjattavaan Xbox Oneen. Toimi näin:

1. Käynnistä tietokoneessa oleva Xbox-sovellus.
  2. Valitse näytön vasemmalla puolella olevassa valikossa, luettelon lopussa oleva Yhdistä-kuvake.
  3. Valitse Muodosta yhteys Xbox Oneen -näytöstä, Ohjaimet-kohdasta Etäohjaus.
  1. Näyttöön tulee digitaalisen kaukosäätimen peittokuva. Tämän digitaalisen kaukosäätimen painikkeilla voit avata videonauhurin tai satelliitti-/kaapelidigiboksin kaikki valikot tavallisen yleiskaukosäätimen tapaan.

Huomautus OneGuiden toisto-ohjaimet (pikakelaus eteenpäin, kelaus taaksepäin, toisto ja keskeytys) toimivat videotallennusten kanssa, joten voit hallita toistoa Xbox One -ohjaimella tai äänikomennoilla.