Television katseleminen Xbox One -konsolin OneGuide-toiminnolla

Tällä sivulla on kuvattu, miten voit OneGuiden avulla katsella televisiota Xbox Onen kautta käyttämällä ohjainta tai äänikomentoja.

• Voit aloittaa television katselun sanomalla ”Hey Cortana, watch TV” (Hei Cortana, katso TV:tä) tai valitsemalla Viihde-keskuksesta Suora TV-lähetys.
  • Avaa OneGuide TV-ohjelmaa katsellessasi painamalla ohjaimen X-painiketta .

Huomautus OneGuide tukee vain joitakin digiboksien toimintoja tai valikoita. Voit käyttää digiboksin muita toimintoja kaukosäätimellä.