Xbox Liven Xbox Onessa käyttämät verkkoportit

Portinsiirron yleiskuvaus

Xbox One -konsoli pystyy kommunikoimaan verkkoportin kautta Xbox Live -palvelimien ja muiden Xbox One -konsolien kanssa Internetin välityksellä.

Jotta Xbox One -konsoli pystyy kommunikoimaan Xbox Liven kanssa, sinun on ehkä avattava portteja tai käytettävä portinsiirtoa. Tämä tarkoittaa, että joudut muuttamaan palomuurin tai verkkolaitteen, kuten reitittimen, määrityksiä. Xbox Onen portinsiirto suoritetaan reitittimessä tai muussa verkkolaitteessa, ei itse Xbox-konsolissa.

Xbox Liven käyttöön tarvittavat portit

Seuraavien porttien on oltava auki, jotta Xbox Live toimii:

• Portti 88 (UDP)
  • Portti 3074 (UDP ja TCP)
  • Portti 53 (UDP ja TCP)
  • Portti 80 (TCP)
  • Portti 500 (UDP)
  • Portti 3544 (UDP)
  • Portti 4500 (UDP)

Huomautus Jotkin pelien kehittäjät vaativat, että avaat lisää portteja. Sinun on aina tarkistettava pelin kehittäjän sivustosta, että tarvitseeko käyttämäsi peli toimiakseen lisää portteja. Olemme koonneet muutamia portteja, joita saatat tarvita, ja lisänneet ne moninpeleihin tarvittavien verkkoporttien lisäämistä käsittelevälle keskustelupalstalle.

Jos olet yhteydessä verkkoon työpaikan tai koulun kautta, pyydä verkon järjestelmänvalvojaa avaamaan nämä portit.

Jos näet NAT-varoituksen, kun muodostat yhteyden Xbox Liveen, perehdy Xbox Onen moninpeliongelmien ratkaisuun.

Portinsiirron määrittäminen

Tietoja yhteensopivien verkkolaitteiden määrittämisestä saat verkkolaitteita käsitteleviltä keskustelupalstoilta. Täältä löydät tietoja käyttämästäsi reitittimestä, modeemista tai yhdyskäytävästä ja siitä, miten voit yhdistää sen Xbox One -konsoliin.

Löydät tietoja käyttämäsi reitittimen porttien avaamisesta myös Port Forward -sivustosta. Tässä sivustossa on lueteltu eri sovellusten ja pelien yleisimmin käyttämät portit, mutta jos reitittimesi ei ole luettelossa tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi tai reitittimesi valmistajaan.

Vihje Xboxin verkkolaitteistoja käsittelevät keskustelupalstat ja Port Forward -sivusto ovat käytettävissä vain englanniksi, joten käytä Bing Translatoria käännösapuna.

Huomautus Microsoft toimittaa kolmansien osapuolien yhteystiedot, jotta käyttäjä voi ottaa yhteyttä tekniseen tukeen. Yhteystiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft ei takaa kolmansien osapuolien yhteystietojen paikkansapitävyyttä. Microsoft kiistää kaiken vastuun liittyen sivuston sisältämien muiden yritysten ohjelmistojen, ratkaisujen, palvelujen tai koulutuksen käyttöön. Kaikki ohjelmistot, ratkaisut, palvelut ja koulutus tarjotaan sellaisenaan ja ilman takuita, paitsi jos takuun tarjoaa valtuutettu kolmannen osapuolen yritys.

Xbox-keskustelupalstat

Voit käydä myös Xbox.com-sivuston Xbox-keskustelupalstoilla. Palstoilla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, ja siellä tapaat avuliaita ja taitavia muita pelaajia.

Keskustelut käydään englanniksi, mutta voit tarvittaessa käyttää Bing Translatoria käännösapuna.