Xbox Onen käyttäminen offline-tilassa

Jos haluat käyttää Xbox Onea muodostamatta yhteyttä Xbox Liveen, voit siirtää konsolin offline-tilaan. Offline-tilassa konsoli ei muodosta yhteyttä mihinkään verkkoon.

Suosittelemme, että et siirrä konsolia offline-tilaan, jos verkossa, palveluntarjoajalla tai Xbox Live -palvelussa on palvelukatko. Vaikka konsoli näyttää olevan offline-tilassa, se muodostaa automaattisesti yhteyden uudelleen, kun yhteys on käytettävissä. Voit silti käyttää useita Xbox Onen toimintoja, vaikka konsoli ei pysty muodostamaan yhteyttä palveluun.

Sinun on oltava online-tilassa, jotta voit nauttia Xbox Onen kaikista toiminnoista, mutta offline-tilassa voit silti

• katsella televisiota, vaikka sinun on oltava online-tilassa, jotta voit hakea OneGuiden ohjelmaluettelot
  • kirjautua sisään profiiliisi, mutta vain silloin, jos olet jo aikaisemmin kirjautunut sisään verkossa. Tämä koskee myös Kinectin automaattista sisäänkirjautumistilaa, jos olet ottanut sen online-tilassa käyttöön.
  • muuttaa konsolin asetuksia, mutta et profiili- tai perheasetuksia. Sisältöasetukset pysyvät muuttumattomina myös offline-tilassa.
  • pelata pelejä, jos sinulla on levy tai käytät Xbox-kotikonsolia (lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi).
  • tallentaa pelileikkeitä (niin kauan kuin konsolissa on tilaa)
  • ansaita saavutuksia.
    Huomautus Saavutuksille on varattu offline-tilassa rajoitetusti tilaa, joten sinun on ajoittain siirryttävä online-tilaan niiden synkronointia varten.
  • Kinectillä voit käyttää useimpia äänikomentoja.

Joidenkin toimintojen käyttöä varten sinun on oltava online-tilassa. Siirry online-tilaan, kun haluat

• pelata Internet-yhteyttä vaativia pelejä ja sovelluksia
  • pelata verkkokirjautumista vaativia pelejä, yhdenkin pelaajan tapauksessa
  • synkronoida ja pelata tallennettuja pelejä useammalla kuin yhdellä konsolilla
  • käyttää esimerkiksi ystäviin, viesteihin ja seurueisiin liittyviä sosiaalisia toimintoja
  • selata ja ostaa sisältöä Xbox-kaupasta sekä Elokuvat ja tv-ohjelmat- ja Groove-palveluista
  • käyttää Xbox SmartGlassia
  • päivittää konsolin tai sovelluksia.

Saavutusten vapauttamisen sekä esimerkiksi pelitallentimessa olevien sisältöjen ja näyttökuvien jakamisen kaltaiset toiminnot asetetaan jonoon, kunnes konsolista muodostetaan seuraavan kerran yhteys Xbox Liveen. Synkronoinnin jälkeen ne ovat näkyvissä saavutuksissa ja OneDrivessa.

Siirtyminen offline-tilaan

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset ja sitten Siirry offline.

Verkkotilaksi vaihdetaan offline. Voit palata online-tilaan toimimalla edellisten ohjeiden mukaan, mutta valitsemalla Verkkoasetukset-kohdasta Siirry online.

Jos konsolisi on online-tilassa, mutta et pysty muodostamaan verkkoyhteyttä, kokeile Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisua.