Uuden perheenjäsenen lisääminen Xbox Onessa

Luomalla perheen voit helposti hallita lasten ja nuorten tietosuojaa ja verkkoturvallisuutta Xbox Onessa, Windows 10:ssä ja Windows Phone 10:ssä.

Perheen kuka tahansa aikuinen voi lisätä siihen uusia jäseniä. Voit lisätä perheenjäsenen toimimalla tällä sivulla olevien ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos perheeseen lisättävä henkilö kuuluu jo toiseen perheeseen, hänet on ensin poistettava nykyisestä perheestä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Perheenjäsenen poistaminen perheestäsi.

Aiheet

Perheeseen lisättävällä henkilöllä on jo Microsoft-tili Xbox One -konsolissa

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse tilisi sisäänkirjautumista varten.
  4. Kun olet kirjautunut sisään, avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  5. Valitse Asetukset.
  6. Valitse Kaikki asetukset.
  7. Valitse Tili-kohdasta Perhe. Tässä osiossa näet kaikki perheesi nykyiset jäsenet.
  8. Valitse Lisää perhekäyttäjä.
  9. Valitse lisättävän henkilön profiili ja paina sitten ohjaimen A-painiketta .

Perheeseen lisättävällä henkilöllä on jo Microsoft-tili, mutta se ei ole Xbox One -konsolissa

Huomautus Jos perheeseen lisättävä henkilö kuuluu jo toiseen perheeseen, hänet on ensin poistettava nykyisestä perheestä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Perheenjäsenen poistaminen perheestäsi.

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse tilisi sisäänkirjautumista varten.
  4. Kun olet kirjautunut sisään, avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  5. Valitse Asetukset.
  6. Valitse Kaikki asetukset.
  7. Vieritä Tili-kohdassa oikealle Perhe-osaan. Tässä osiossa näet kaikki perheesi nykyiset jäsenet.
  8. Valitse Lisää perhekäyttäjä.
  9. Valitse Lisää uusi.
  10. Lisättävän henkilön on kirjauduttava sisään Microsoft-tilinsä sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  11. Valitse pyydettäessä Lisää perhekäyttäjä.
  12. Jos lisättävä henkilö on lapsi tai nuori, anna vanhemman suostumus toimimalla ohjeiden mukaan.

Lisättävällä henkilöllä ei ole Microsoft-tiliä

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse tilisi sisäänkirjautumista varten.
  4. Kun olet kirjautunut sisään, avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  5. Valitse Asetukset.
  6. Valitse Kaikki asetukset.
  7. Vieritä Tili-kohdassa oikealle Perhe-osaan. Tässä osiossa näet kaikki perheesi nykyiset jäsenet.
  8. Valitse Lisää perhekäyttäjä.
  9. Valitse Lisää uusi.
  10. Kun lisättävää henkilöä pyydetään kirjautumaan sisään Microsoft-tilinsä sähköpostiosoitteella ja salasanalla, paina ohjaimen B-painiketta , siirrä vasenta sauvaa alaspäin ja valitse sitten Luo uusi tili.
  11. Lisättävä henkilö voi nyt luoda Microsoft-tilin seuraamalla ohjeita.
  12. Valitse pyydettäessä Lisää perhekäyttäjä.

Huomautus Jos lisäämäsi henkilö on lapsi, hänet lisätään automaattisesti perheeseen.