Verkkoturvallisuus- ja tietosuoja-asetusten muuttamiseen liittyvien ongelmien vianmääritys Xbox Onessa

Jos tietosuoja- ja verkkoturvallisuusasetusten muuttamisessa Xbox One -konsolissa on ongelmia, varmista, että olet toiminut seuraavasti:

• Olet kirjautunut Xbox Live -palveluun. Asetusten muuttaminen edellyttää, että konsolisi on yhteydessä verkkoon ja että olet kirjautunut sisään.
  • Olet kirjautunut konsoliin aikuisen tilillä. Alaikäiset eivät voi tehdä muutoksia omiin tietosuoja- ja verkkoturvallisuusasetuksiinsa.
  • Jos saat virhesanoman yrittäessäsi muuttaa tietosuoja-asetuksia, hae virhe käyttämällä virhekoodien hakua.
Huomautus Jos haluat hallinnoida lapsesi tietosuoja-asetuksia, saat lisätietoja ohjeaiheesta Miten vanhempi voi muuttaa lapsitilin tietosuoja- ja verkkoturvallisuusasetuksia. Jos yrität palauttaa tilisi, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun, ja jos yrität palauttaa salasanasi, perehdy kadonneen salasanan ratkaisuun.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: Rajoitettu
2017-10-16T13:55:04.0000000-07:00

Ympäristöt:

Xbox 360

Palvelut:

Sisäänkirjautuminen Xbox Liveen

Viimeisin päivitys

Insinöörit ja kehittäjät työskentelevät aktiivisesti ratkaistakseen joidenkin käyttäjien Xbox Liven sisäänkirjautumisongelmat. Pysy kuulolla ja kiitos kärsivällisyydestäsi.

Ratkaisu 2: Hallinnoi tietosuoja- ja verkkoturvallisuusasetuksia Xbox.comissa

Jos tietosuoja- ja verkkoturvallisuusasetusten hallinta aiheuttaa konsolissa ongelmia, voit tarkistaa asetuksesi ja muuttaa niitä verkossa kirjautumalla sisään Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla ja valitsemalla Xbox Onen verkkoturvallisuus.

Ratkaisu 3: Lisää tai poista todentamisavain asetusten muuttamista varten

Oletko määrittänyt Xbox Onen Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -asetukset vaatimaan todentamisavainta asetusten muuttamista varten? Jos olet unohtanut todentamisavaimen, voit poistaa nykyisen todentamisavaimen. Kun todentamisavaimen antaminen epäonnistuu kolme kertaa, sinua pyydetään antamaan Microsoft-tilisi salasana. Anna salasana, niin voit poistaa unohtuneen todentamisavaimen.

Jos haluat luoda uuden todentamisavaimen, valitse Luo uusi todentamisavain ja seuraa ohjeita.

Jos et lisää uutta todentamisavainta, sinua pyydetään antamaan salasana, jos Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain -asetukset vaativat edelleen todentamisavainta muutosten tekemistä varten. Sinun on muutettava tätä asetusta, jos et halua saada kehotteita.