Et voi lisätä jotakuta Xbox One -perheeseen

Et voi lisätä uusia jäseniä Xbox One -perheeseesi.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Varmista, että käytät aikuisen tiliä

Jäsenen lisääminen perheeseen edellyttää, että käytät aikuisen tiliä. Alaikäisten on pyydettävä nykyistä täysi-ikäistä perheenjäsentä lisäämään uusi henkilö puolestaan.

Ratkaisu 2: Varmista, että uusi henkilö ei kuulu toiseen perheeseen

Tili voi olla vain yhden perheen jäsen kerrallaan. Voit selvittää seuraavasti, kuuluuko joku jo johonkin perheeseen:

1. Pyydä perheeseen lisättävää henkilöä kirjautumaan sisään konsoliinsa ja siirtymään Perhe-kohtaan (avaamaan opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle, valitsemaan Kaikki asetukset ja valitsemaan sitten Perhe. Voit myös pyytää heitä kirjautumaan sisään Microsoft-tiliinsä ja valitsemaan valikosta Perhe).

2. Jos tässä kohdassa on tilejä, henkilö kuuluu jo perheeseen, ja hänet on poistettava kyseisestä perheestä, ennen kuin hänet voi lisätä toiseen perheeseen.

• Jos henkilö on alaikäinen, hänen nykyisessä perheessään olevan aikuisen on poistettava hänet.
  • Jos henkilö on aikuinen, hän voi poistaa itsensä, paitsi jos hän on ainoa aikuinen ja perheeseen on liitetty lasten tilejä. Tällöin lapset on poistettava, ennen kuin aikuisen voi poistaa. Lapset on lisättävä toiseen perheeseen, jotta he voivat jatkaa Xbox Live -palvelun käyttöä.

Huomautus Henkilöt eivät voi poistaa itseään perheestä Xbox One -konsolissa. Tämän voi tehdä vain toinen samaan perheeseen kuuluva aikuinen. Henkilö voi kuitenkin poistaa itsensä Microsoft-tililtään verkkoselaimen kautta.

Uusi perhe pystyy nyt kutsumaan uuden henkilön liittymään.