Xbox One -konsolin sisältörajoitusten käyttäminen, kun kukaan ei ole kirjautunut sisään

Voit rajoittaa, mitä vierastileillä voi nähdä ja tehdä Xbox One -konsolilla, kun kukaan ei ole kirjautunut sisään. Näitä asetuksia voi muuttaa kuka tahansa konsoliin kirjautunut aikuinen.

Vierastilien käyttämien pelien, sovellusten ja elokuvien rajoittaminen, kun kukaan ei ole kirjautunut sisään

Toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan voit muuttaa sisältörajoituksia sellaisilla konsoleilla, joilla ei ole sisäänkirjautuneita käyttäjiä:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
Aloitusnäytön vasemmalla puolella oleva Xbox Onen opas
  1. Valitse Asetukset.
Xbox Onen oppaasta on valittu Asetukset-kuvake, ja näytössä on Asetukset-ruutu.
  1. Valitse Kaikki asetukset.
Xbox Onen opas, josta on valittu Asetukset-kuvake, ja näytössä on Asetukset-ruutu
  1. Valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Signed-out console restrictions (Konsolin rajoitukset uloskirjautuneena).
Järjestelmäasetukset-näytössä on korostettu Signed-out console restrictions (Konsolin rajoitukset uloskirjautuneena) -luokka.
  1. Vahvista henkilöllisyytesi antamalla Microsoft-tilisi salasana uudelleen.
Mikä on salasanasi? -näyttö, jossa on näyttönäppäimistö
  1. Muuta asetuksia mieltymystesi mukaan. Valitse Sisällön käyttöoikeus ja sitten käytettävä ikä.
  2. Paina ohjaimen B-painiketta , kun olet valmis.

Jos haluat tietää, miten voit antaa vieraan ohittaa nämä asetukset, perehdy ohjeaiheeseen Xbox One -konsolin käyttäminen vieraana.