Virhe ”Korjaa tämä verkossa” ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox Oneen

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox One -konsoliin:

Korjaa tämä verkossa

Tämä saattaa tarkoittaa, että Microsoft on lukinnut tilisi, sillä se epäilee kolmannen osapuolen yrittäneen kirjautua tilillesi ilman lupaasi.

Ratkaisu

Voit poistaa tilisi eston kirjautumalla selaimella tilillesi ja vahvistamalla henkilöllisyytesi:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa account.microsoft.com.
  2. Suojaukseen liittyvien ilmoitusten lähettämistä varten antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen lähetetään suojauskoodi. Vahvista tilisi tiedot ja vaihda salasanasi (turvallisuussyistä) toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet verkossa, voit kirjautua tilillesi uudella salasanalla konsolista.