Poikkeuksen salliminen lapselle asetettuun Xbox Onen sisältörajoitukseen

Yleiskuvaus

Jos haluat antaa lapsellesi luvan tiettyyn sisältötyyppiin, kuten peliin tai videoon, jonka ikäraja on korkeampi kuin lapsen tiliasetuksissa on sallittu, sinun ei tarvitse muuttaa kaikkia asetuksia.

Kuka tahansa perheen täysi-ikäinen voi myöntää poikkeuksia perheen lapsen tiliasetuksissa määritettyihin sisältörajoituksiin. Poikkeuksien myöntämiseen on kaksi asetusta:

• Aina – tämä asetus myöntää pysyvän poikkeuksen, jota ei voi kumota.
  • Vain tämän kerran – tämä asetus myöntää lapselle kertaluonteisen poikkeuksen. Poikkeus lakkaa olemasta voimassa, kun lapsi kirjautuu ulos konsolista.

Poikkeuksien myöntäminen sisältörajoituksiin

Huomautus Jos annat lapsesi ostaa pelin tai videon, johon olet myöntämässä poikkeusta, sisältö on ostettava, ladattava ja asennettava, ennen kuin sen käyttöön voi myöntää poikkeuksen.

1. Pyydä lastasi kirjautumaan sisään omaan tiliinsä Xbox One -konsolissa.
  2. Hae sisältö, jota haluat lapsesi voivan käyttää.
  3. Valitse Valitse kuka antaa luvan -näytössä sen aikuisen perheenjäsenen tili, joka luvan myöntää.
  1. Anna aikuisen tilin sähköpostiosoite ja salasana tai konsolin todentamisavain.
  1. Valitse joko Aina tai Vain tämän kerran.

Kun olet antanut lapsellesi luvan tämän sisällön käyttämiseen, hän voi avata sen heti.