Lasten luvattomien ostosten estäminen Xbox Onessa

Yleiskuvaus

Xbox Onessa voit jakaa Xbox Live Gold -jäsenyyden edut kaikkien samaa Xbox One -konsolia käyttävien kanssa ja estää silti muita käyttämästä jäsenyyteen liitettyä luottokorttia ostoksiin.

Jos luot Microsoft-tilin kaikille konsolin käyttäjälle, jokaisella käyttäjällä voi olla oma Xbox Live -profiili, jolla he kirjautuvat konsoliin, mutta he voivat käyttää kaikkia Xbox Live Gold -jäsenyyteen sisältyviä palveluja.

Vihjeitä luvattomien ostosten tai tiliin tehtävien muutosten estämiseksi:

• Luo todentamisavain ja vaadi sitä
    • sisäänkirjautumiseen, kun et ole paikalla
    • ostosten tekemiseen
    • asetusten muuttamiseen. Sen avulla voit myös kätevästi estää lapsia muuttamasta tiliensä lapsilukkoasetuksia, jos unohdat kirjautua ulos.
  • Älä liitä luottokorttitietoja niiden perheenjäsenten tileihin, joiden et halua tekevän ostoksia (esimerkiksi lasten). Voit aina ostaa Xbox-lahjakortin, jos haluat, että myös lapset voivat tehdä omia ostoksia.
  • Muista, että Xbox One ei kirjaa sinua automaattisesti ulos. Jos haluat estää Xbox Live Gold -jäsenyyteen liitetyn luottokortin luvattoman käytön, kirjaudu aina ulos, kun lopetat konsolin käytön.

Oman Microsoft-tilin luominen jokaiselle konsolin käyttäjälle

Microsoft-tilin luomiseen tarvitaan vain usein käytettävä sähköpostiosoite. Jos tarvitset sähköpostiosoitteen, me opastamme uuden @outlook.com-osoitteen luonnissa. Luo Microsoft-tili seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Vieritä ylös tilialueelle ja valitse Lisää uusi.
    • Jos perheenjäsenelle, jolle olet luomassa tiliä, on jo Microsoft-tili, mutta hän ei ole luonut Xbox Live -tiliä aiemmin, syötä sähköpostiosoite ja salasana, jolla hän kirjautuu kyseiseen Microsoft-tiliin.
    • Jos perheenjäsenellä, jolle olet luomassa uutta Microsoft-tiliä, on jo sähköpostiosoite, jota hän käyttää usein ja haluaa käyttää nytkin, anna se ja valitse sille salasana, kun ohjelma sitä pyytää.
    • Jos perheenjäsenellä, jolle olet luomassa uutta tiliä, ei ole vielä Microsoft-tiliä, napsauta Hanki uusi sähköpostiosoite -kohtaa, niin opastamme sinua määrittämään @outlook.com-sähköpostiosoitteen, jolla kyseinen henkilö voi kirjautua sisään Xbox Oneen ja muihin Microsoftin palveluihin.
    1. Määritä uusi tili noudattamalla näytön ohjeita.